Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Verktygsmakare sökes

Verktygsmakare sökes

Om företaget
Kunden är ett kvalitetsmedvetet företag i plåtindustrin med hög servicenivå. Deras mål är att ligga i framkant och tillfredsställa kunderna genom att alltid stå till tjänst med att tillverka produkter enligt deras krav och förväntningar. Ledord i deras arbete är att leverera rätt produkter med rätt antal i rätt tid med absolut bästa kvalitén. Företaget vill ligga i framkant när det gäller både kvalité och miljöarbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som verktygsmakare hos kund kommer du arbeta med förebyggande underhåll och reparation av pressverktyg, bockverktyg samt övrigt förekommande plåtbearbetningsverktyg.
Det kan förekomma viss nybyggnation av mindre pressverktyg och arbetsuppgifter som provkörningar, ändringar, felsökning och kompletteringar i både nyinköpta och befintliga verktyg.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med avklarad gymnasieutbildning inom verkstad/teknik samt med tidigare erfarenhet av verktygsarbete.
Du är ordningsam, arbetsvillig, driven, samt har förmåga att ta helhetsansvar för ditt arbete. Du ska ha erfarenhet av mätteknik och ritningsläsning samt tycka om att lösa problem. Erfarenhet av plåtbearbetningsbranschen är meriterande. Vi ser att du är driven, positiv och serviceinriktad då du kommer att ha kontakt med kollegor och leverantörer vilket kräver att du är en social person. Du ska vara prestigelös och kunna hjälpa till i andra delar av företaget vid behov. Längden på din arbetslivserfarenhet är inte avgörande utan det är ditt driv att utvecklas som avgör. Krav är att du har erfarenhet från industrin och att du skriver, talar och läser svenska obehindrat.

Information och kontakt
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi gör löpande urval.
Är detta intressant för dig bör du därför söka tjänsten genast.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-11

Tjänstgöringsort

Värnamo (Jönköpings län)

Kontaktpersoner
Oskar Håkansson 0383-410043

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår